Βουδικλάρη Εύη

Η Εύη Βουδικλάρη έχει σπουδάσει Εφαρμοσμένες Ξένες Γλώσσες (Γαλλικά, Aγγλικά, Ισπανικά) στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing στο Πανεπιστήμιο Caen, στην Γαλλία. To 2001 oλοκλήρωσε με διάκριση την Μεταπτυχιακή της εξειδίκευση στο Ευρωπαικό Τουριστικό Management (MA) στο Πανεπιστήμιο Bournemouth της Αγγλίας. Η διπλωματική της με τίλτο “Tourism Organizations as Destination Marketing Tools for Convention Tourism: A case study of Athens”  χρησιμοποιήθηκε ως πηγή για διάφορες ερευνητικές μελέτες και αναλύσεις της Ελληνικής και Διεθνούς Τουριστικής και Συνεδριακής Αγοράς.

Το 2002 στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού της με τίτλο "Diplomatura del Tourismo Europeo" στο Πανεπιστήμιο Rey Juan Carlos της Μαδρίτης, συνέταξε στρατηγικό σχέδιο για την  τουριστική ανάπτυξη της περιοχής «Boadilla del Monte» το οποίο εφαρμόστηκε από την τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής  και συνέβαλε στην περαιτέρω ανάπτυξή της.

Κατά την διάρκεια των πανεπιστημιακών της σπουδών εργάστηκε ως εκπαιδευόμενη στο Εμπορικό Τμήμα της Ισπανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, όπου παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε διάφορες Εμπορικές Εταιρείες και για μια μικρή περίοδο εργάστηκε ως Μεταφράστρια στο Βρετανικό Συμβούλιο της Αθήνας.

H εμπειρία της στην Συνεδριακή αγορά από το 2002 έως σήμερα βασίζεται στην συνεργασία της με διάφορες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και στην μακροχρόνια συνεργασία της  με τον Όμιλο Goldair από την θέση της Διευθύντριας Πωλήσεων και Εταιρικής Ανάπτυξης Συνεδρίων, την οποία διατηρούσε από το 2006 έως το 2016 και την θέση της Διευθύντριας Δημοσίων Σχέσεων από το 2016 έως το 2018.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει αξιόπιστη σχέση με Ελληνικές και Διεθνείς Επιστημονικές Εταιρείες και Οργανισμούς αναπτύσσοντας συνεργασίες και επεκτείνοντας το ερευνητικό και εκπαιδευτικό τους έργο μέσα από ενέργειες marketing και χορηγικής διαχείρισης.

Το 2011, δημιούργησε το blog προώθησης και marketing ιατρών JustE-Med ενώ τo 2013 έλαβε εξειδίκευση ώς πιστοποιημένος Επαγγελματίας του Συνεδριακού Τουρισμού από τον Διεθνή Οργανισμό Επαγγελματιών Τουρισμού IAPCO (International Association of Professional Congress Organisers)  39th Wolsfberg Annual 2013 Seminar στην Ζυρίχη, Ελβετία, όπου και εκπαιδεύτηκε.

Από τον Μάιο του 2014 η Εύη Βουδικλάρη είναι ιδρυτικό μέλος και Διευθύντρια Ανάπτυξης της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Έρευνας της Γήρανσης (Ε.Ε.Μ.Ε.Γ) την οποία διαχειρίζεται μέχρι σήμερα ως νόμιμη εκπρόσωπος.