Βρείτε το Τελικό Πρόγραμμα  ΕΔΩ και συμπληρώστε την εγγραφή σας ONLINE

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Η Eλληνικη Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Γήρανσης- ΕΕΜΕΓ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Γηριατρικής (EuGMS), και το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ καθώς και τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Γηριατρικής (ΕΕΓ) και της Διεθνούς Εταιρείας για την Αγγειακή Υγεία και τη Γήρανση (ISVH), είναι υπερήφανη για την ανακοίνωση της διοργάνωσης του 1ου Προ-συνεδριακού σεμιναρίου “EuGMS 2020 " με τίτλο “Ο ρόλος της διατροφής και της άσκησης στην Υγιή Γήρανση”.
Μετά την επιτυχή διεκδίκηση του ετήσιου συνεδρίου της Πανευρωπαικής Γηριατρικής Εταιρείας EuGMS στην Αθήνα στις 7-9 Οκτωβρίου 2020, η ΕΕΜΕΓ σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Γηριατρικής έχει δεσμευτεί να διοργανώσει κύκλο προσυνεδριακών σεμιναρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και σε Βαλκανικές χώρες και χώρες της Μέσης Ανατολής τα προσεχή έτη 2019 καθώς και αρχές του 2020.
Στόχος μας είναι η συσπείρωση όλων των δυνάμεων απο τον Ελληνικό χώρο αλλα και τον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων και της Μεσογείου για την ανάπτυξη της Γηριατρικής στην περιοχή, με σκοπό να φιλοξενηθούν στην χώρα μας το 2020 περισσότεροι απο 2000 γηρίατροι, γενικοί ιατροί, καρδιολόγοι, παθολόγοι, νευρολόγοι, βιολόγοι, ερευνητές και επαγγελματίες υγείας απ΄όλον τον κόσμο. 
Το φετινό σεμινάριο με τίτλο: “Ο ρόλος της διατροφής και της άσκησης στην Υγιή Γήρανση” αποτελεί την αρχή αυτού του κύκλου προσυνεδριακών σεμιναρίων και θα διοργανωθεί στις 10 Νοεμβρίου 2018 στο Αμφιθέατρο του Ινστιούτου Παστέρ απο το Γραφείο Διοργάνωσης SIGNUS, congress@signus.gr
Μια επιλεγμένη ομάδα διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μεταφέρει τις γνώσεις της σχετικά με την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων μέσω παρεμβάσεων στη διατροφή και στην άσκηση.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε συνέχεια την προσπάθειας της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού για την κατά το δυνατόν ολοκληρωμένη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των εν Ελλάδι επιστημόνων, πραγματοποιείται το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 LLL μετεκπαιδευτικό σεμινάριο στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 1ου Προ-συνεδριακού Σεμιναρίου "EuGMS 2020" και σε συνεργασία με την "Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Γήρανσης" , θα πραγματοποιηθεί το εξής σεμινάριο: LLL- Μ.36  (Nutrition in Older Adults) στις 14:00, στο Ινστιτούτο Παστέρ (Βασ. Σοφίας 127)
Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά εδώ