Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της -Ευρωπαϊκής Γηριατρικής Εταιρείας –European Geriatric Medicine Society (EuGMS) στην προσπάθεια να στηρίξουν τις πρωτοβουλίες των Ελλήνων ιατρών, όλων των ειδικοτήτων, που ενδιαφέρονται για την Γηριατρική και τις ανάγκες των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας στην χώρα μας, διοργανώνουν Workshop με θέμα "Development of Geriatric Medicine : A perspective for a new approach towards the older patients". Τόπος: Ξενοδοχείο Electra Metropolis, Αίθουσα Magnolia.

Τα μέλη του ΔΣ της EuGMS θα δώσουν διαλέξεις και θα ακολουθήσει Στρογγυλό Τραπέζι με την συμμετοχή όλων των ελληνικών επιστημονικών εταιρειών που έχουν ήδη δεσμευθεί και εκδηλώσει ενδιαφέρον σε αυτή την πρωτοβουλία, από κοινού, ενώ θα πραγματοποιηθεί ελεύθερη συζήτηση με το ακροατήριο, με τίτλο: Do we need geriatric medicine in Greece ?

Σας προσκαλούμε σε αυτή την εκδήλωση (είσοδος ελεύθερη) με την ελπίδα η συνάντηση αυτή να είναι η απαρχή μιας Πανελλήνιας συνεργασίας ιατρών και επαγγελματιών υγείας όλων των ειδικοτήτων σε θέματα ατόμων της μεγαλύτερης ηλικίας.

Για δηλώσεις συμμετοχής προκειμένου να γινει προκράτηση θέσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω email στο info@eemeg.gr

Η διεκδίκηση της οργάνωσης του ετήσιου συνεδρίου της EuGMS στην Ελλάδα το 2020 θα είναι άλλο ένα επιτυχές βήμα στην αναγνώριση από την πολιτεία της συμβολής της Γηριατρικής στον γηράσκοντα πληθυσμό της χώρας μας.

Εκ μέρους της Hellenic Consortium for Geriatric Medicine

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώΕδώ μπορείτε να δείτε τα minutes του απολογισμού της εκδήλωσης στα αγγλικά σε μορφή ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ και εδώ την αξιολόγηση από τους συμμετέχοντες.

Το σεμινάριο κρίθηκε εξαιρετικό με βαθμολογία 4,7 στα 5, πράγμα που αποδεικνύει ότι η ισχύς εν τη ενώσει έχει πάντοτε θετικά αποτελέσματα!

 

Η Ευρωπαϊκή Γηριατρική Εταιρεία μας ενημέρωσε ότι  η υποψηφιότητα της Ελλάδας έγινε αποδεκτή μαζί με την Σουηδία και το Ισραήλ για την διεκδίκηση του συνεδρίου της EUGMS το 2020.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Νίκαια στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 όπου η Ελλάδα θα πρέπει να παρουσιάσει την πρόταση του Hellenic Consortium for Geriatric Medicine για την διεξαγωγή του συνεδρίου στην χώρα μας, ενώ ανοίγει ο δρόμος έτσι ώστε η Γηριατρική στην Ελλάδα να αποκτήσει ίσες ευκαιρίες με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.